Project Description

Αδυνάτισμα με τα ένζυμα PBSerum

Κλείσε Ραντεβού
Αδυνάτιμα με τα ένζυμα PBSerum

Αδυνάτισμα με τα ένζυμα PBSerum

Ο μεταβολισμός του σώματος μας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η διατροφή, η άσκηση και φυσικά η ηλικία. Για να πραγματοποιηθούν οι βιοχημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διαδικασία του μεταβολισμού, καταλυτικό ρόλο έχουν τα ένζυμα. Τα ένζυμα είναι ειδικές πρωτεΐνες τα οποία είναι αναγκαία κατά την διαδικασία των βιοχημικών αντιδράσεων που υλοποιούνται κάθε στιγμή στα κύτταρα του σώματος μας, και εάν δεν υπάρχουν αρκετά, διαταράσσεται η λειτουργία του μεταβολισμού μας.

Τα PBSerum® προσφέρουν αυτά τα χρήσιμα ένζυμα, που χρειάζονται τα κύτταρα ώστε να έχεις πάντα λαμπερή επιδερμίδα!

Άμεσα αποτελέσματα μόνο μέσα σε 2 βδομάδες χρήσης των εργαστηριακών ενζύμων PBSerum.

Τα ιδιαίτερα βιοχημικά χαρακτηριστικά των ενζύμων τα κάνουν ιδανικά ώστε να χρησιμοποιούνται πάνω στον ιστό του δέρματος και να εστιάζουν απευθείας στο αισθητικό πρόβλημα που θέλουμε να βελτιώσουμε.

Οι ειδικοί της αισθητικής χρησιμοποιούν τα ένζυμα για να αντιμετωπισθούν συγκεκριμένα προβλήματα:

  • διάλυση των συσσωρευμένων οζιδίων κυτταρίτιδας (κολλαγενάση)
  • διάλυση του συσσωρευμένου τοπικού λίπους (λιπάση)
  • απομάκρυνση “νεκρών” κυττάρων και την δηµιουργία διόδων για να εισχωρήσουν άλλα δραστικά συστατικά (κερατινάση)
  • διάσπαση των πολυσακχαριτών των οποίων η υπερβολική συγκέντρωση ευθύνεται για τις κατακρατήσεις (υαλουρονιδάση)

Σε ποιους απευθύνεται;
Τα εργαστηριακά ένζυμα PBSerum® μπορούν να χρησιμοποιηθούν από γυναίκες και άνδρες που θέλουν δραστικά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται η εφαρμογή ενέσεων, rollers και micro-needling. Επίσης μπορούν να συνδυασθούν με άλλες θεραπείες όπως ραδιοσυχνότητες, υπερήχου,κρυολιπόλυση κ.ά.

Πόσο διαρκούν οι συνεδρίες και η θεραπεία;
Ο συνολικός αριθμός των εφαρμογών εξαρτάται από την περιοχή και το πρόβλημα, το οποίο πρέπει να αξιολογηθεί απο το ινστιτούτο μας.

Τα ένζυµα είναι 100% βιοαποδεκτά από τον οργανισµό και µπορούν να χρησιµοποιηθούν όλες τις εποχές του χρόνου χωρίς περιορισµό. Πληρούν όλες τις προδιαγραφές καθαρότητας στην παρασκευή τους για µεγαλύτερη διεισδυτικότητα (µέθοδος λυοφιλίωσης) και δεν περιέχουν πρόσθετα συντηρητικά, αρώµατα και parabens.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.