Project Description

Αδυνάτισμα με Ραδιοσυχνότητες RF

Κλείσε Ραντεβού
ραδιοσυχνότητες αδυνάτισμα

Αδυνάτισμα με Ραδιοσυχνότητες RF

Οι Ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.

Εντελώς ακίνδυνη διαδικασία

Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα μέχρι τον λιπώδη ιστό, προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση, λιποδιάλυση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα.Οι ραδιοσυχνότητες RF βοηθάνε στην λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς, μηρούς, βραχίονες καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη.

Τι θα αισθανθώ;
Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη, παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ, και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.

Υπάρχει ερεθισμός από τη θεραπεία;
Δεν παρατηρήθηκε ποτέ ερεθισμός από τη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;
Εξαρτάται από τη χαλάρωση του σώματος. Από την πρώτη συνεδρία θα δείτε τη διαφορά και θα αισθανθείτε το σώμα σας σφικτό.

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε άντρες και γυναίκες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Το RF προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στη λιπόλυση και σύσφιξη του σώματος και ειδικά σε προβληματικές περιοχές όπως το στομάχι, τα μπράτσα, οι γλουτοί, τα γόνατα. Έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να επιτύχει ιδιαιτέρως θεαματική σύσφιξη, όσο καμίας μορφής κλασική άσκηση δεν καταφέρνει να επιτύχει.

Πόσο διαρκούν οι συνεδρίες και η θεραπεία;
Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-30 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής υπό θεραπεία. Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες όμως ανάλογα με την έκταση του προβλήματος ίσως χρειαστούν περισσότερες.

Από την πρώτη εφαρμογή τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή

H τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RF έχει άριστα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα του σώματος και στη λιπογλυπτική. Είναι ιδανική για κοσμητικές εφαρμογές γιατί τα κύτταρα χρησιμοποιούν τη  θερμότητα ως ενέργεια.

Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων RF μεταφέρει την ενέργεια στο βάθος του δέρματος έχοντας ευεργετική επίδραση σε αυτό και στο λιπώδη ιστό.

Τίποτα δεν εμποδίζει την επανάληψη της θεραπείας αυτής ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μιας θεραπείας που έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό του ότι δεν αφήνει κανένα σημάδι μετά την εφαρμογή της που να μπορεί να προδώσει σε τρίτους ότι διεξήχθη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.