Project Description

Aνάπλαση με Laser

Κλείσε Ραντεβού
ανάπλαση laser

Ανάπλαση προσώπου με Laser

Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητά του, παρουσιάζει χαλάρωση, εμφανίζονται ρυτίδες, αλλοιώνεται το χρώμα του και χάνει τη νεανικότητά του. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές μεταβολές, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά και τη μη σωστή περιποίησή του. Η έλλειψη σφριγηλότητας μπορεί να φανεί στο πρόσωπο, στα χέρια, στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Ξεκινά από την ηλικία των 30, οπότε και οι άμυνες του οργανισμού και η παραγωγή του κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται. Η ενυδάτωση και ο καθαρισμός του δέρματος βοηθούν, αλλά όχι σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Σήμερα με τις σύγχρονες μεθόδους έχουμε τη δυνατότητα να “ξυπνήσουμε” το μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος.

Τα laser αποτελούν μια θεραπευτική, μη επεμβατική μέθοδο αναζωογόνησης προσώπου με προηγμένη και συνεχώς βελτιωμένη τεχνολογία για την αντιμετώπιση του γερασμένου δέρματος, των ρυτίδων, της χαλάρωσης και των ουλών του δέρματος.

Στόχος είναι η αύξηση της παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Καθώς το δέρμα θερμαίνεται από τη δέσμη φωτός του laser, ο οργανισμός μπαίνει σε μια διαδικασία «επούλωσης», διόρθωσης των βλαβών του δέρματος, δηλαδή των ρυτίδων, των κηλίδων (πανάδων) και της χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία, το δέρμα γίνεται πιο λείο, σφριγηλό και ομοιόμορφο, επανακτώντας τη νεανικότητά του.

Θα ξεφλουδίσω ή θα κοκκινίσω;
Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν προκαλεί κανέναν απολύτος ερεθισμό.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;
Ανάλογα την περίπτωση. Συνήθως 1 έως 4 (1 ανά μήνα)

Η τεχνική είναι απλή.
Καθαρίζουμε το δέρμα και εφαρμόζουμε ένα gel σε όλο το πρόσωπο. Η φωτεινή ακτινοβολία του laser θα κάνει όλη τη δουλειά. Άμεσα θα δείτε ένα πιο φρέσκο δέρμα, όπως επίσης και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα γίνει πιο νέο και πιο σφιχτό.

Το LASER για την Ανάπλαση του Προσώπου είναι η πιο κατάλληλη θεραπεία για άμεσα αποτελέσματα αφού δεν αφήνει κανέναν ερεθισμό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.