Project Description

Σύσφιξη & Ανόρθωση

Κλείσε Ραντεβού
tesla slim sculptor

Tesla Slim Sculptor

Το πρωτοποριακό μηχάνημα Tesla Slim Sculptor, για άντρες και γυναίκες, εκπέμπει υψηλής ενέργειας εστιασμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα (HIFEM) που μειώνουν το λίπος και ταυτόχρονα αυξάνουν την μυϊκή μάζα. Η εστιασμένη ενέργεια παράγει εξαιρετικά μεγάλο αριθμό ακούσιων ισχυρών μυϊκών συσπάσεων στα 30 min που διαρκεί η συνεδρία.

Χωρίς υπερβολή μια θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης και πραγματοποιούνται περίπου 20.000 μυϊκές συσπάσεις. Τέσσερις θεραπείες είναι αρκετές για την αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 16% και για την μείωση του λίπους κατά 21%. Οι συσπάσεις αυτές είναι πολύ πιο ισχυρές από εκείνες που προκαλούνται με τη γυμναστική.

Αφενός έτσι προκαλείται αύξηση στη μυϊκή μάζα, τόσο στον όγκο όσο και στον αριθμό των μυικών ινών. Αφετέρου αυξάνεται ο μεταβολισμός. Οι ισχυρές συσπάσεις χρειάζονται ενέργεια, την οποία εξοικονομούν από τον καταβολισμό των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα.

Η μέθοδος στοχεύει στη μείωση του κοιλιακού λίπους και στην “γράμμωση των μυών”, στην ανόρθωση των γλουτών στην σύσφιξη των βραχιόνων (μπράτσα), των μηρών και των προσαγωγών. Θεωρείται η μοναδική μη επεμβατική τεχνολογία παγκοσμίως που επιτυγχάνει ανόρθωση γλουτών (lift).

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, άνδρες και γυναίκες. Αφορά επίσης γυναίκες στην εμμηνόπαυση (με συσσώρευση λίπους στην κοιλιακή περιοχή) αλλά και για μετά τον τοκετό. Επίσης για άντρες για να απαλλαγούν από το επίμονο κοιλιακό λίπος.

Η συνεδρία διαρκεί 20-30 λεπτά και απαιτούνται 4 έως 6 συνεδρίες ανά σημείο με απόσταση 3 έως 7 ημέρες η μία από την άλλη.

1. Γλουτούς
επιτυγχάνουμε αύξηση της μυικής μάζας, με αύξηση του μυικού όγκου στοχευμένα στην περιοχή των γλουτών χωρίς να αυξάνουμε τον όγκο των μηρών.

2. Κοιλιακούς
επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των κοιλιακών μυών και την αύξηση του μεταβολισμού

3. Βραχίονες (μπράτσα)
επιτυγχάνουμε την σύσφιξη των βραχιόνων που τόσο δύσκολα καταφέρνουμε να γυμνάσουμε με τις απλές ασκήσεις

4. Προσαγωγούς
καταφέρνουμε να χτίσουμε το μυικό σύστημα στους προσαγωγούς με ταυτόχρονη μείωση του τοπικού λίπους στους υποκείμενους ιστούς!

5. Μηρούς
επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των μυικών ομάδων με ταυτόχρονη αύξηση του μεταβολισμού τοπικά και κατά συνέπεια καύση του λίπους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.