Project Description

Αποτρίχωση με κερί

Κλείσε Ραντεβού
Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια προσωρινή, αλλά άμεση και αποτελεσματική μέθοδος. Η επιλογή του κεριού γίνεται από την αισθητικό και μπορεί να είναι κερί με μέλι, με σοκολάτα, με αζουλένιο και πολλά άλλα. Η επιλογή γίνεται ανάλογα το δέρμα σας και τo είδος της τρίχας.

Η αποτρίχωση με κερί αφαιρεί εύκολα την τρίχα χωρίς να αφήσει ερεθισμό και αφήνει μια αίσθηση απαλότητας. Συνιστάται η εφαρμογή του σε όλες τις επιφάνειες του σώματος ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως μπικίνι, χέρια κλπ.

Η αποτρίχωση με κερί αποτελεί μια μέθοδο που χτυπάει το πρόβλημα στη ρίζα του. Κρατάει για περίπου 4-6 εβδομάδες και το δέρμα είναι απαλό και λείο. Μάλιστα, μετά από συνεχόμενη εφαρμογή του κεριού οι τρίχες εξασθενούν, αραιώνουν και βγαίνουν πιο αργά.

Η αποτρίχωση με κερί είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες. Είναι πιο αποτελεσματική από το ξύρισμα αφού αφαιρεί τις τρίχες από τις ρίζες, όχι μόνο από την επιφάνεια του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου, οι τρίχες σε αποτριχωμένα με κερί σημεία αυξάνονται πιο αργά και πιο σποραδικά, ή και καθόλου.

Το ξύρισμα κόβει τις τρίχες σας, δεν τις αφαιρεί, έτσι η ποσότητα και η πυκνότητα παραμένουν στα ίδια επίπεδα.

Είναι η αποτρίχωση με κερί ασφαλής για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα;

Η αποτρίχωση μπορεί να δώσει ένα μεγάλο όφελος για τα άτομα με λεπτό ή ευαίσθητο δέρμα. Η αποτρίχωση με κερί είναι πολύ πιο ήπια στο δέρμα από πολλές άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, όπως το ξύρισμα ή το λέιζερ. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποιος θα αντιδράσει στο κερί ή σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν χρησιμοποιήθεί κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης.

Aν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή κάποια αλλεργία, φροντίστε να ενημερώσετε το προσωπικό μας πριν κλείσετε το ραντεβού σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία σας για τη διαδικασία της αποτρίχωσης.

Η αποτρίχωση με κερί κάνει τις τρίχες να μεγαλώνουν πιο πυκνές και χοντρές;

Όχι, αυτός είναι ένας μύθος. Η αποτρίχωση, στην πραγματικότητα, αποδεικνύεται πως σταματά την ανάπτυξη των τριχών εξ ολοκλήρου σε πολλές περιπτώσεις. Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου, ότι η αποτρίχωση πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως βραχυπρόθεσμη μέθοδος αφαίρεσης τρίχας, καθώς η επιβράδυνση ή η διακοπή της ανάπτυξης των τριχών απαιτεί πολλές συνεδρίες τακτικής αποτρίχωσης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.