Project Description

Θεραπεία ματιών με Βιταμίνη C

Κλείσε Ραντεβού
Θεραπεία-ματιών-με-Βιταμίνη-C

Θεραπεία ματιών με Βιταμίνη C

Σε κάθε ηλικία, το πρόσωπο έχει τις δικές του ανάγκες. Φτάνει, όμως, κάποτε η στιγμή που οι ανάγκες αυτές αυξάνουν και το δέρμα του προσώπου μας χρειάζεται τα κατάλληλα προϊόντα για ανακτήσει την ελαστικότητα και τη φρεσκάδα του. Ευτυχώς, η επιστήμη μας επιτρέπει να προσφέρουμε φυσικές λύσεις με προϊόντα που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν ακριβώς αυτές τις απαιτητές ανάγκες.

Καταπολέμηση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων

Πολλοί θεωρούμε ότι οι βιταμίνες είναι καλές μόνο για τον οργανισμό μας και ξεχνάμε πως οι βιταμίνες βοηθούν και το δέρμα μας. Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για τη βιταμίνη C, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που μπορεί να κάνει θαύματα. Τα προϊόντα που έχουν Βιταμίνη C για το πρόσωπο στη σύνθεση τους βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών με τη βιταμίνη C να αναδομεί το κολλαγόνο, να μειώνει τις φλεγμονές και να προωθεί την ελαστικότητα και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας.

Τι θα αισθανθώ;
Μία ευχάριστη αίσθηση υγρασίας και ανακούφισης.

Θα ξεφλουδίσω ή θα κοκκινίσω;
Η θεραπεία των ματιών με βιταμίνη C δεν προκαλεί κανέναν ερεθισμό στο δέρμα.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;
Συνήθως χρειάζονται περίπου 10 συνεδρίες.

Τι είναι;
Ιδιαίτερα δημοφιλής αγωγή. Ο οργανισμός μας χρειάζεται 1500 mg βιταμίνης C καθημερινά. Η χρήση τοπικής εφαρμογής βιταμίνης C έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Έχει πολύ καλή απορρόφηση από το δέρμα.

Σε ποιους απευθύνεται
;
Η θεραπεία με βιταμίνη C απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Μόλις η βιταμίνη C απορροφηθεί από το δέρμα, διατηρείται σε αυτό 3 ημέρες και δεν αφαιρείται με το νερό η τον ιδρώτα.

  • Οι καπνιστές κάνουν περισσότερη κατανάλωση βιταμίνης C για αυτό τους είναι πιο απαραίτητη.
  • Η χρήση της σωστής βιταμίνης έχει πολλά πλεονεκτήματα.
  • Είναι πολύ μικρό το μόριο της και έτσι έχει πολύ καλές δυνατότητες εισχώρησης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.