Project Description

Καθαρισμός προσώπου με ατμό

Κλείσε Ραντεβού
καθαρισμός προσώπου με ατμό

Καθαρισμός προσώπου με ατμό

Είναι η πιο απαραίτητη αγωγή για το δέρμα. Χωρίς αυτή δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε από τις κρέμες σας. Ο καθαρισμός προσώπου με ατμό θα βοηθήσει την αισθητικό να αφαιρέσει το περισσότερο σμήγμα από τους θύλακες και το δέρμα σας να αναπνεύσει.

Ο καθαρισμός προσώπου με ατμό και αιθέρια έλαια περιλαμβάνει απολέπιση, εξαγωγή σμήγματος, ενυδάτωση και καλμαντική μάσκα. Ανάλογα το δέρμα η αισθητικός θα προτείνει και την κατάλληλη αγωγή για το δέρμα σας.

Μετά τον πρώτο κιόλας καθαρισμό θα δείτε και θα αισθανθείτε την διαφορά. Εξίσου σημαντική θα είναι και η αγωγή που θα κάνετε στο σπίτι.

Το καθαριστικό σας θα πρέπει να συνεχίσει να διατηρεί το δέρμα σας καθαρό και ενυδατωμένο και οι κρέμες σας να μην προάγουν την δημιουργία σμήγματος.

Τι θα αισθανθώ;
Μια μικρή δυσφορία κατά την εξαγωγή σμήγματος ,είναι απόλυτα φυσιολογική. .

Θα ξεφλουδίσω η θα κοκκινίσω;
Υπάρχει περίπτωση να έχετε ένα μικρό ξεφλούδισμα την επόμενη ημέρα, μόνο στις περιοχές που αφαιρέθηκε πολύ σμήγμα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και έτσι θα αφαιρεθούν και τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή. Συνήθως δεν υπάρχει ερεθισμός αλλά αν είναι να υπάρξει θα σας ενημερώσουμε πριν ξεκινήσετε.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;
Μια είναι αρκετή αλλά η συνέπεια σας και η προσεκτική χρήση των καταλλήλων καλλυντικών θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Τι είναι;
Είναι μια θεραπεία που χρειάζονται τα περισσότερα δέρματα είτε είναι λιπαρά είτε όχι.

Σε ποιους απευθύνεται;
Σε όλους τους τύπους δέρματος και ηλικίες ατόμων.

Τα βήματα της θεραπείας είναι:

  • Καθαρισμός προσώπου με κατάλληλο καθαριστικό που να ταιριάζει στον τύπο δέρματος και το ph του.
  • Εφαρμογή ατμού με όζον για να περιοριστούν τα φυσικά μικρόβια που υπάρχουν στο δέρμα μας.
  • Εξαγωγή σμήγματος. Αφαίρεση του από τους θύλακες και καυτηριασμός της περιοχής από τυχόν μικρόβια.
  • Πίλινγκ ανάλογα τον τύπο δέρματος για αφαίρεση νεκρών κυττάρων.
  • Εφαρμογή καταλλήλων προϊόντων είτε μόνο καλμαντικών είτε και ενίσχυσης άλλων δερματικών αναγκών όπως ρυτίδες, δυσχρωμίες η σύσφιξη (από την χρήση αυτών των καλλυντικών εξαρτάται και η τιμή του καθαρισμού)
  • Εφαρμογή ανάλογης μάσκας και κρέμας τελειώματος.

Τι πρέπει να ξέρετε:
Σε κάποιες περιπτώσεις ακμής δεν χρησιμοποιούμε ατμό γιατί μπορεί να την επιδεινώσει. Όλα τα δέρματα χρειάζονται τον καθαρισμό ακόμα και αν δεν έχουν σμήγμα η σπυράκια γιατί θα ανανεωθεί η επιδερμίδα και θα απορροφώνται καλύτερα τα καλλυντικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.