Project Description

Λίφτινγκ ματιών HiFu

Κλείσε Ραντεβού
λίφτινγκ ματιών HiFu

Λίφτινγκ ματιών – Eye Lift HiFu

Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η πιο πρωτοποριακή θεραπεία που υπάρχει αυτή την στιγμή στον χώρο της αισθητικής ιατρικής για face lift.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία δρα με υψηλής συχνότητας κύματα υπερήχων στους ιστούς του δέρματος, προκαλώντας σύσφιξη και ανόρθωση μεγάλης διάρκειας σε πρόσωπο και σώμα, χωρίς καμιά βλάβη στο υπερκείμενο δέρμα.

Είναι η μοναδική μη επεμβατική μέθοδος που εχει πάρει έγκριση για ανόρθωση σε προγούλι, λαιμό, πρόσωπο, μάτια. Η νέα τεχνολογία Hifu είναι η επιλογή ενός λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο.

Γυναίκες και άντρες μπορούν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνιση τους και να έχουν ένα σφικτό και νεανικό δέρμα.

Τι είναι;
Είναι η τέλεια εναλλακτική θεραπεία ενός λίφτινγκ.

Το Hifu χρησιμοποιεί την αναγεννητική δύναμη του οργανισμού για να κάνει σταδιακή σύσφιξη που θυμίζει το γνωστό λίφτινγκ. Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που έχει FDA έγκριση.

Είναι επίσης η μόνη θεραπεία υπέρηχων που σου επιτρέπει καθ’ όλη την διάρκεια της εφαρμογής να βλέπεις σε απεικόνιση το βάθος και τον ιστό που στοχεύεις ώστε να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θεραπεία στοχευμένου υπέρηχου που πηγαίνει στο ίδιο επίπεδο στο δέρμα με την πλαστική χειρουργική: (SMAS), είναι το σημείο που οι μύες ενώνονται με το δέρμα.

Hifu είναι ο υπέρηχος που αποδεδειγμένα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και έχει σαν αποτέλεσμα ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ.

Τι θα αισθανθώ; 
Σε κάποια σημεία του προσώπου μπορεί θα αισθανθείτε πόνο, έχει σχέση με τους μύες σας και το ποσοστό λιπώδους ιστού. Η ενέργεια του υπέρηχου κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στον υποστηρικτικό ιστό του δέρματος και θα αυξήσει την θερμοκρασία ώστε να προκαλέσει σύμπτυξη στις πρωτεϊνικές δομές. Ως φυσικό επακόλουθο έχουμε την νέα παραγωγή κολλαγόνου και την αντιστροφή της γήρανσης.

Υπάρχουν αντενδείξεις;
Παροδικό πρήξιμο και κοκκινίλα στο δέρμα είναι πιθανά.

Σε ποιές περιοχές μπορεί να εφαρμοσθεί η θεραπεία με HiFu;
στις περιοχές που είναι σχεδιασμένες με διακεκομμένη γραμμή στην παρακάτω φωτό

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.