Project Description

Μεσοθεραπεία ενέσιμη προσώπου

Κλείσε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία ενέσιμη προσώπου

Μεσοθεραπεία ενέσιμη προσώπου Dermapen

Μεσοθεραπεία είναι η διαδερμική διείσδυση μικρών ποσοτήτων υλικού όπως βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικές ουσίες, αμινοξέα, ένζυμα, αυξητικούς παράγοντες, υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια.

Με ειδική συσκευή παρακάμπτουμε τους φραγμούς του δέρματος και εφαρμόζουμε τις θεραπευτικές ουσίες κατευθείαν στο σημείο του προβλήματος.

Εγχέοντας στο χόριο του δέρματος τα συστατικά, έχουμε εξαιρετικά αποτέλεσμα όπως:

Έντονη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, την απάλυνση ρυτίδων, σύσφιξη χαλαρωμένου δέρματος, βαθιά ενυδάτωση και επούλωση ουλών.

Σε τι βοηθά;
Η εφαρμογή της Μεσοθεραπείας προσώπου ενδείκνυται σε περιπτώσεις αφυδάτωσης και χαλάρωσης του δέρματος, απώλειας σφριγηλότητας, καθώς επίσης και παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο – φωτογήρανση.

Είναι επώδυνη;
Η Μεσοθεραπεία προσώπου είναι μία φυσική, ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος.

Η έγχυση πραγματοποιείται με μικροβελόνες, που εξασφαλίζουν άνεση, μηδενική ενόχληση, αλλά υψηλή αποτελεσματικότητα.
Αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες ενέσιμες θεραπείες για την ανανέωση του προσώπου και την εξάλειψη των λεπτών γραμμών έκφρασης, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και προληπτικά για την επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης.

Για να επιτευχθεί η λειτουργία της ανάπλασης, τα κύτταρα του δέρματος χρειάζονται βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα, συνένζυμα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, δηλαδή ουσίες οι οποίες όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό μεταξύ τους ασκούν στους ιστούς υψηλή αντιγηραντική δράση.

Η Μεσοθεραπεία πρωτοεφαρμόστηκε τη δεκαετία του ’60 από τον Γάλλο θεραπευτή Dr. Michel Pistor και αποτελεί μία ιατρική και θεραπευτική τεχνική πολλαπλών ενέσεων, κατά τις οποίες γίνεται έγχυση μικροσκοπικών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών ή άλλων θεραπευτικών παραγόντων.

Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μία από τις πιο μοντέρνες και αποτελεσματικές θεραπείες που έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα η Αισθητική και Κοσμητική Ιατρική, καθώς στοχεύει ακριβώς στο στρώμα του δέρματος που χρήζει επιδιόρθωσης.

Χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.