Project Description

Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες RF

Κλείσε Ραντεβού
σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες rf

Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες RF

Η θεραπεία βασίζεται σε μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων RF. Χαρίζει λεπτή και όμορφη σιλουέτα, χωρίς ιδιαίτερη άσκηση ή χειρουργική επέμβαση, μέσω ελεγχόμενης ενέργειας.

Βασίζεται σε μια νέα γενιά RF (ραδιοσυχνότητες) που επιτυγχάνουν σύσφιξη στο δέρμα του σώματος και του προσώπου. Επίσης, οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο.

Το σύστημα διαθέτει το πλεονέκτημα ότι παράγει Πολυπολικές ραδιοσυχνότητες. Οι πολυπολικές  ραδιοσυχνότητες, με την ειδική κεφαλή, εφαρμόζονται για να θερμάνουν τους ιστούς του σώματος και να ενεργοποιήσουν το φυσικό κολλαγόνο. Τα αποτελέσματα σε δύσκολες περιοχές σώματος, όπως προσαγωγοί, γλουτοί και μπράτσα, είναι πραγματικά εκπληκτικά.

Τι θα αισθανθώ;
Μία ζέστη αίσθηση εσωτερικά, που δεν αφήνει καμία κοκκινίλα στην επιδερμίδα.

Υπάρχει ερεθισμός από τη θεραπεία;
Δεν παρατηρήθηκε ποτέ ερεθισμός από τη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;
Εξαρτάται από τη χαλάρωση του σώματος. Από την πρώτη συνεδρία θα δείτε τη διαφορά και θα αισθανθείτε το σώμα σας σφικτό.

Σε ποιους απευθύνεται;
Οι ραδιοσυχνότητες RF προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιξη του σώματος των γυναικών αλλά και των αντρών. Για εσάς που θέλετε άμεσα αποτελέσματα και μάλιστα σε δύσκολες περιοχές όπως το στομάχι τα μπράτσα, οι γλουτοί, οι προσαγωγοί και τα γόνατα. Έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να επιτύχει ιδιαιτέρως θεαματική σύσφιξη.

Πόσο διαρκούν οι συνεδρίες και η θεραπεία;
Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-30 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής υπό θεραπεία. Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες όμως ανάλογα με την έκταση του προβλήματος ίσως χρειαστούν περισσότερες.

H τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RF έχει άριστα αποτελέσματα στη σύσφιξη του σώματος, προσώπου και στη λιπογλυπτική. Είναι ιδανική για κοσμητικές εφαρμογές γιατί τα κύτταρα χρησιμοποιούν τη  θερμότητα ως ενέργεια.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF μεταφέρει την ενέργεια στο βάθος του δέρματος έχοντας ευεργετική επίδραση σε αυτό και στο λιπώδη ιστό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.