Project Description

Φωτοαποτρίχωση – Παλμικό Φως VPL

Κλείσε Ραντεβού
αποτριχωση-με-παλμικο-φως

Φωτοαποτρίχωση – Παλμικό Φως VPL

Το Energist V.P.L.  αγγλικής προέλευσης είναι η πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία στο Πολλαπλό Παλμικό Φως.

Οι σύντομες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες του εξασφαλίζουν μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Κλινικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι θεραπείες με το Energist V.P.L. απομακρύνουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε όλες τις περιοχές, τόσο του προσώπου όσο και του σώματος.

 Η χρήση ιδιαίτερων παραμέτρων εξασφαλίζει την αποτελεσματική θεραπεία στους διαφορετικούς τύπους τρίχας που απαντώνται σε όλο το σώμα. Για παράδειγμα η πυκνή σύσταση της τρίχας στην περιοχή της μασχάλης αλλά και η λεπτή στην περιοχή του προσώπου, είναι εξίσου αντιμετωπίσιμες.

Στις θεραπείες χρησιμοποιούνται σύντομοι, ασφαλείς και ελεγχόμενοι παλμοί, φιλτραρισμένου φωτός με στόχο την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσα σε λίγα λεπτά. Οι παλμοί κόκκινου φωτός απορροφώνται από τη μελανίνη, τη χρωστική που βρίσκεται στην τρίχα. Η απορρόφηση αυτή παράγει θερμότητα η οποία διαμέσω της τρίχας καταστρέφει τόσο τον θύλακα όσο και τη δύναμή του να αναγεννάται.

Οι τρίχες που εκτέθηκαν στο Πολλαπλό Παλμικό Φως αποβάλλονται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο σε ένα χρονικό διάστημα από μία έως τρεις εβδομάδες, αφήνοντας το δέρμα απαλό, λείο και μεταξένιο.

Ο αριθμός, η διάρκεια καθώς και η συχνότητα παλμών προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, επιτυγχάνοντας κάθε φορά τα καλύτερα ορατά αποτελέσματα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.